Loading...
Cruise specialist admin 2017-12-19T07:49:20+00:00

Uw cruise specialist

Bent u op zoek naar een cruise specialist? Dan bent u bij The Travel Club aan het juiste adres! Door de jaren heen heb ik, Miriam van Shewnaik, ervaring opgedaan met het verzorgen van exclusieve reizen. Een groot deel van deze reizen zijn luxe cruise vakanties geweest. Inmiddels heb ik mij verdiept in het genot van een cruise en kan ik u van de mooiste vakanties voorzien! Als cruise specialist bespreekt met u welke routes er afgelegd kunnen worden en welke mogelijkheden u tijdens deze luxe cruise vakantie heeft.

Cruise specialist
Cruise specialist

De voordelen van The Travel Club

Met de hulp van The Travel Club hoeft u zich geen zorgen te maken over uw reis. Het enige dat u hoeft te doen is uw wensen en voorkeuren met mij te delen, zodat ik als cruise specialist de beste reizen voor u kan selecteren. Uiteraard heeft u zelf de keuze welke route u wanneer gaat afleggen, maar ik adviseer u graag over de mogelijkheden en extra’s die een cruise vakantie met zich meebrengt.

Boek een exclusieve cruise

Wilt u graag meer weten van uw cruise specialist? Neem dan eenvoudig contact op en boek spoedig uw droomreis! Een exclusieve cruise is dichterbij dan u denkt. Tevens verzorgt The Travel Club ook privé vakanties zoals wintersport vakanties of andere vliegreizen en miljonairs reizen. U kunt dus voor elk van uw reizen bij mij terecht. Neem eens contact met Miriam Shewnaik op via 010-4768097 of info@miljonairsreizen.com en laat u verbazen door de eindeloze mogelijkheden die ik u kan bieden. Mijn bereikbaarheid is 24/7, zodoende kunt u altijd vrijblijvend een reisofferte aanvragen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest