Loading...
Exclusieve reizen admin 2017-12-19T07:46:19+00:00

Eenvoudig exclusieve reizen boeken

Op elk gebied zijn exclusieve reizen mogelijk, daar verzekert The Travel Club u wel van. Als reisadviseur bij The Travel Club stel ik mij graag u voor. Mijn naam is Miriam Shewnaik. Ik verzorg privé vakanties, zakenreizen en natuurlijk cruises. Exclusieve reizen worden geheel ingericht naar uw wensen, zodat u keer op keer kunt genieten. Wat voor een reis u ook wilt gaan maken, ik zorg ervoor dat het u aan niets ontbreekt! Of het nu gaat om vliegreizen, een wintersportvakantie, sportarrangementen of de beste wellness mogelijkheden, bij The Travel Club kunt u altijd terecht.

Exclusieve reizen

Snel op reis met The Travel Club

Een exclusieve reis boeken kan een behoorlijke taak zijn, wanneer u dit zelf uitvoert. Door middel van mij als uw persoonlijke reisadviseur, kunt u met The Travel Club snel op reis. U hoeft enkel uw voorkeuren en wensen aan mij door te geven, waarna ik u verschillende mogelijkheden zal laten zien. Natuurlijk maakt u zelf de keuze en blijf ik bezig met voor u de best passende reis te selecteren. Denk bij exclusieve reizen niet alleen aan de mooiste en grootste hotels, of de meest uitgebreide vluchten, maar ook aan de volgende opties:

  • Bijzondere wellness thema’s;
  • Uitgebreide sportarrangementen;
  • Skydiving;
  • Het huren van een helikopter of privé boot;
  • Safari’s;
  • Yoga en meditatie.

Er is voor ieder wat wils, zelfs wanneer uw reisgezelschap andere wensen heeft. De dames kunnen heerlijk ontspannen tijdens een fijne wellness treatment, terwijl de mannen plezier maken tijdens het surfen. Dat is het voordeel van exclusieve reizen!

Bekijk de mogelijkheden

U kunt de opties natuurlijk online bekijken, maar u kunt ook in gesprek gaan met uw persoonlijk reisadviseur. Ik vertel u welke mogelijkheden het beste aansluiten op uw wensen en wanneer u op reis kunt gaan. Tevens ben ik naast persoonlijk adviseur ook cruise specialist. Bespreek dus ook eens de voordelen die een cruise vakantie met zich meebrengt! U komt in contact middels 010-4768097 of info@miljonairsreizen.com.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest