Loading...
Miljonairs reizen admin 2017-12-19T07:50:05+00:00

Geniet van echte miljonairs reizen

Waar u ook naartoe wilt, miljonairs reizen zijn altijd een mogelijkheid. Uw genot en ultieme luxe staan centraal en daar hoeft niet op bespaard te worden. Miljonairs reizen kunnen precies ingericht worden aan de hand van uw wensen. Wilt u meerdere verblijfplaatsen, of 1 vaste uitvalsbasis? Wilt u genieten van extra mogelijkheden tijdens uw reis? Het is allemaal mogelijk als u gaat voor miljonairs reizen van The Travel Club. Mijn naam is Miriam Shewnaik. Als persoonlijk reisadviseur ben ik aangesloten bij The Travel Club. Neem eens contact op om de mogelijkheden in kaart te brengen.

Miljonairs reizen

Wanneer u streeft naar luxe

Wanneer u niets minder wilt dan extra luxe en even helemaal nergens meer zorgen om maken, dan zijn miljonairs reizen voor u geschikt. We hebben het over de mooiste hotels met de meeste sterren, service in het vliegtuig die tot in de puntjes verzorgd is en alle privacy waar u om vraagt. Uw beleving staat centraal en daarom zal uw reis ook niets afdoen aan de mooist denkbare vakantie. Gaat u privé op reis? Denk dan eens aan de volgende unieke opties die een miljonairs reis u biedt:

Unieke opties

  • Het huren van een helikopter;
  • Het huren van een privé boot;
  • Verschillende luxe wellness thema’s;
  • Duikreizen;
  • Skydiving;
  • Diverse sportarrangementen;
  • Health programs.

Zorgeloos relaxen

Behalve de bovengenoemde opties is er nog veel meer mogelijk. Daarom kom ik graag met u in contact om samen de exclusieve reizen te bekijken. Het is mijn doel uw wens waarheid te maken en ervoor te zorgen dat u tijdens al uw miljonairs reizen zorgeloos kunt relaxen. Naast privé vakanties verzorg ik ook zakenreizen en ook cruises behoren tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten? Neem dan eens contact op via 010-4768097 of info@miljonairsreizen.com.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest