Loading...
Persoonlijk reisadviseur admin 2017-12-19T07:47:33+00:00

Boek een reis met uw persoonlijk reisadviseur

Hoe ziet uw ideale reis eruit? Als persoonlijk reisadviseur, aangesloten bij The Travel Club, hoor ik graag meer over uw reisplannen. U kunt bij mij terecht voor miljonairs reizen en andere luxe (cruise)vakanties. Ik denk met u mee en zorg ervoor dat u niks tekort komt tijdens uw reis.

Persoonlijk reisadviseur
Persoonlijk reisadviseur

Bijzondere reizen

Het aanbod van reizen dat ik voor u kan verzorgen is groot. Van korte stedentrips tot uitgebreide maatwerk reizen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik heb ervaring met het organiseren van miljonairs reizen, luxe cruise vakanties, groeps- en familiereizen, duikreizen, wandelvakanties, treinreizen en nog veel meer. Aan alles wordt gedacht, zo kan ik de accommodatie verzorgen, de vliegtickets, de reisverzekeringen, huur van vervoersmiddelen, diverse arrangementen en excursies et cetera. Op het gebied van zakelijke reizen zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Persoonlijke service en gemak staan hierbij hoog in het vaandel.

Waar gaat u heen?

Mijn naam is Miriam Shewnaik, als persoonlijk reisadviseur ben ik aangesloten bij The Travel Club. Waar u ook heen wilt, ik zorg ervoor dat u ontspannen en zorgeloos op vakantie kunt. Doordat The Travel Club samenwerkt met de meest gerenommeerde en innovatieve specialisten over de gehele wereld, kunnen we u een gevarieerd aanbod bieden voor elk budget. Enkele voorbeelden van de reizen die ik voor u kan verzorgen zijn: Malediven, Bora Bora, Galapagos, Mauritius, Dominicaanse Republiek enzovoort.

Zoekt u een persoonlijk reisadviseur? Neem dan contact met mij op via de telefoon: 010-4768097 of de mail: info@miljonairsreizen.com.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest